Geen categorie
Een reactie plaatsen

MaMEtime aan zee: heerlijke vakanties voor (alleenstaande) mama’s met kids

Al enkele jaren organiseren wij vakanties waarin jonge moeders de hoofdrol spelen. Een weekend voor vriendinnen, een midweek voor gezinnen en eentje in het bijzonder voor mama’s met kinderen. Want alle mama’s hebben het nodig af en toe eens lekker verwend te worden, vinden wij!

Een vakantieformule waarin mama centraal staat

Enkele jaren geleden merkten we dat het voor veel gezinnen niet makkelijk is om een toffe en betaalbare vakantie te beleven. Bovendien neemt het aantal alleenstaande moeders toe, en voor hen in het bijzonder is het een hele klus om een vakantie te regelen en er ter plaatse nog van te genieten ook. Zeker als je er nog maar net alleen voor kwam te staan, komt een deugddoende vakantie als geroepen. Alleen schrikt de organisatie heel wat mama’s af. Voor de eerste keer alleen een hotel boeken voor je gezin, alleen naar je vakantiebestemming rijden en ’s avonds alleen op je hotelkamer zitten als de kinderen al slapen zijn.. Nee, daar hoef je je bij maMEtime geen zorgen om te maken. Wij zorgen voor een geweldige zorgeloze verwenweek voor de mama’s én hun kinderen.

Helemaal geregeld, geef je over en geniet

Onze vakanties zijn op ieders maat. Wil je je helemaal geen zorgen maken over vervoer of activiteiten? Wil je graag andere mama’s leren kennen of ben je liever toch wat meer op jezelf? Het kan allemaal. Een ervaren reisbegeleidster zorgt dat niemand met twijfels of vragen blijft zitten. Voor de mama’s betekent in de trein stappen het begin van een week zonder zorgen, een week waarin ze eens helemaal aan zichzelf mogen denken. We maken er samen een echte verwenweek van: met uitstapjes, welnessmomentjes, een rustige babbel met andere mama’s, babysit in de avonduren en veel animatie voor de kinderen.

De groep bestaat uit maximum een 15-tal moeders met kinderen. Zo blijft de groep al bij al klein. Ideaal, want dan leert iedereen elkaar makkelijk kennen. Dan krijgen nieuwe vriendschappen echt kansen. En dat lukt blijkbaar: aan het einde van de vakantie worden contactgegevens uitgewisseld en blijven nieuwe vriendschappen voortleven. Missie geslaagd!

Geef een reactie