In balans - Gezin
Een reactie plaatsen

SOS, babysitter gezocht!

SOSbabysit! Heb jij dit al eens gedacht? Als jonge ouder herken je het vast wel. De hele dag door hollen we van de ontbijttafel naar de schoolpoort, van het kantoor naar het kinderballet. Tussen het werken, het huishouden en de hobby’s van je kinderen, je partner en jezelf kan je wel eens even me-time gebruiken. Maar wat dan met de kinderen? De zoektocht naar een fijne babysitter is soms een moeilijk parcours.

Net daarom werd SOSbabysit opgericht. Conny van VIVA-SVV leidt deze nieuwe dienst in goede banen. Een babysitservice? Hoe komen we daar nu bij?

Conny: “Wij willen ouders de kans geven om er even tussenuit te glippen. We willen dat mama’s en papa’s samen romantisch kunnen gaan dineren, dat ze naar hun favoriete hobby kunnen gaan of afspreken met vrienden. In het hectische dagelijkse leven heeft iedereen wel eens nood aan rust. Wij zorgen voor de oplossing: SOSbabysit!

We pakken het iets anders aan dan de klassieke “bel de dochter van de buren op”…

Conny: “Via de app www.sosbabysit.be kunnen ouders zelf zoeken naar een toffe babysitter in hun eigen buurt. Je geeft zelf in hoe oud de babysitter mag zijn, waar hij/zij woont, … Als je een babysit boekt via SOSbabysit kan je ook rekenen op een aantal extraatjes. De babysitters hebben één voor één een tweedaagse opleiding gevolgd. Bovendien ben je als gezin, samen met de babysitter, ook verzekerd tegen schade en ongevallen. Toch handig meegenomen!”

We hechten veel belang aan persoonlijk contact.

Conny: “Iedere ouder die zich aanmeldt via SOSbabysit mag een bezoekje van mij verwachten. Ik wil graag persoonlijk kennis maken, ik wil graag dat de mensen een gezicht kunnen plakken op SOSbabysit. Tijdens het gesprek ontdekken we wat de persoonlijke noden en vragen zijn van elk gezin. Misschien is je kindje ziek? Of allergisch aan pindanoten? Een beetje bang van vreemde mensen? Allemaal weetjes die heel belangrijk kunnen zijn om de perfecte match met een babysitter te kunnen maken.

Meer weten? Neem een kijkje op www.sosbabysit.be.

Geef een reactie