Geen categorie
Een reactie plaatsen

maMEtime aan zee

Wil jij er graag eens tussenuit met je kinderen en genieten van een heerlijke vakantie aan zee? Schrijf je dan snel in voor maMEtime, een zorgeloze verwenweek voor mama’s en hun kroost. De kinderen kunnen samen ravotten in de duinen of op het strand, de mama’s genieten van ontspannende verwenmomenten!

Periode:
10/07/2017 – 14/07/2017

Inbegrepen:
4 overnachtingen | 4 x ontbijt en avondmaal | 1 x toegang tot de wellnessfaciliteiten | fikse korting op toegang Plopsaland | professionele opvang en toffe activiteiten voor de kinderen | vervoer heen en terug

Kostprijs:
leden De Voorzorg: mama + 1 kind: 405 euro | Prijs niet-leden: mama + 1 kind: 575 euro

Meer info:
VIVA-SVV Limburg | 011 27 85 10 | viva@devoorzorg

Schrijf je nu in!

Geef een reactie