Geen categorie
Een reactie plaatsen

Werk aan een fit lijf én hoofd!

Wil jij ook werken aan een gezonde levensstijl tegen een zacht prijsje? Ga dan samen met VIVA-SVV naar de sportles of werk aan je persoonlijke groei met een van onze workshops zelfontplooiing. We bieden verschillende lessenreeksen aan op maar liefst 14 locaties in Limburg.

Sportclubs

  • Yoga
  • Tibetaanse yoga
  • Pilates
  • Pole tricks

“Bij paaldansen denkt iedereen meteen aan sexy stripteaseuses, maar in mijn les is niets minder waar. Bij pole tricks bouw je stap voor stap kracht en flexibiliteit op. Iedere les verleg je je grenzen en ga je zelfverzekerd naar buiten. Pole tricks is toegankelijk voor iedereen, lenig of stram, jong of ietsje minder jong.” (Liesbet, instructor pole tricks)

“Door de bewegingstechnieken krijg je sterkere spieren en vermindert je vetmassa. Je krijgt een ook betere concentratie. Doorheen de verschillende oefeningen train je je coördinatie . Je wordt er ook rustig van, zeker als je in een stressvolle periode zit. Een goede balans tussen lichaam en geest is het resultaat.” (Eline, instructor pilates)

Workshops zelfontplooiing

  • Zelfverdediging
  • Assertiviteitstraining
  • Mindfulness
  • Jin Shin Jyutsu

“Tijdens onze cursus leer je je gedachten, gevoelens en overtuiging op een positieve manier uitdrukken. Je leert neen zeggen en grenzen stellen door de vele praktische, meteen toepasbare tips die ik meegeef. We werken aan verbale én non verbale communicatie.” (Lut, personal coach assertiviteitstraining)

Praktisch:

De nieuwe lessenreeksen starten in april, je kan je nu al inschrijven! Ben je niet zeker of deze sport wel geschikt is voor jou? Geen probleem! De eerste les kan je steeds een proefles volgen!

Meer info over data, prijzen en beschikbaarheid:
VIVA-SVV Limburg | 011 27 85 10 | viva@devoorzorg.be

Schrijf je nu in!

Geef een reactie