Geen categorie
Een reactie plaatsen

Maak een feest van je tafel met Studio Lala!

Wat is Studio Lala?

Ine Brands is de bezieler achter Studio Lala, dé online plek voor feestjes met een wow-factor. Zo een wow-factor maak je volgens Ine heel makkelijk zelf. En daar schreef ze een boek over. Feest! is het boek voor iedereen die graag tijd maakt voor belangrijke momenten: van een etentje met je vriendinnen tot een verjaardag, van een babyborrel tot een verrassingsfeestje voor je man. In Ine haar boek vind je makkelijke inspiratie en leuke DIY-projecten, party design en lekkers in een hip jasje.

Doe inspiratie op tijdens (on)gewoon vrouw!

Stroop je mouwen op want Studio Lala komt met haar tips naar ‘(on)gewoon vrouw, hét inspiratiefestival’. Op een uur tonen we hoe je met weinig jouw tafel kan omtoveren dat je er zelf én je gasten helemaal blij van worden. Laat je inspireren door Ine haar tips en tricks – ook al heb je twee linkerhanden. Een persoonlijk accent of een lief detail maken je feestje niet alleen uniek, ze zorgen gegarandeerd voor pretlichtjes in de ogen van je gasten.

Wil jij graag meedoen? Schrijf je dan nu in voor (on)gewoon vrouw op vrijdag 9 juni in C-Mine Genk!

Geef een reactie