Doe-het-zelf
Een reactie plaatsen

Hip en leuk: maak een origami vaas!

In DIY-land is origami de laatste tijd weer erg hip. De Japanse papiervouwkunst is dan ook zoveel meer dan enkel kraanvogeltjes plooien. Je kan er alle kanten mee uit! Nood aan inspiratie? Op Pinterest vind je hele toffe ideeën. Zo kan je zelf leuke lampenkappen vouwen, je helemaal laten gaan met geschenkverpakkingen of een schattige mobiel maken voor je baby. Lijkt je dat wat te moeilijk? Begin dan eens met deze vaas!

Wat heb je nodig?

  • Een meetlat en potlood
  • Een bot mes of een vouwbeen
  • Een gekleurd blad papier, met een raster met horizontale en diagonale lijnen.

De stappen

DOE MEE en WIN! Maak een toffe foto van deze geometrische vaas in jouw interieur en maak kans op een gratis workshop ‘DIY’ naar keuze! Plaats je foto in een reactie hieronder vóór 30 juni 2017. Veel succes!

Geef een reactie