Doe-het-zelf
Een reactie plaatsen

Weg met die simpele, witte enveloppen

Een centje als cadeau wordt dikwijls enorm geapprecieerd. Zoek je nog naar een alternatief voor die onpersoonlijke, witte enveloppen? Laat je dan inspireren door deze manieren om geld cadeau te geven! Veel knutselplezier.

Is er iemand jarig?
Met een beetje creativiteit, maak je zeer originele en waardevolle verjaardagskaarten.

Ooit al eens gedacht om een fotokader te restylen tot een heuse goudmijn?
Tip: Combineer met leuke foto’s, quotes … om het echte origineel en persoonlijk te maken.

Verras een chocoladeliefhebber

Ken je iemand die verzot is op chocolade? Vouw je geldbiljetten in verschillende vormen en leg ze in de pralinedoos. Tip: Vervang slechts enkele pralines door geld en geef ook een beetje chocolade cadeau. Anders is de teleurstelling voor een extra zoetebek misschien te groot 😉

Wees creatief met origami

Neem een papieren bord en rijg er een touw door. Maak vlindertjes van biljetten (op YouTube vind je hierover allerlei video’s) en maak ze vast aan het touw. Laat ze neerdwarrelen in een mooie vaas, waar je onderaan een stuk papier hebt gelegd met een mooie boodschap op.

Tip: Je kan ook een leuke quote op de vaas schrijven met glas- of raamstiften.

 

 

 

 

Met origami kan je heel veel. Je kan ook hartjes, visjes, bloemen, bootjes … van geldbiljetten maken. Ook kledingstukken zoals een broek, das, T-shirt, hoed … is heel leuk.

‘Lore wordt 30 jaar en geeft een party!’ Tijd om creatief aan de slag te gaan dus. Wij sloegen onze handen in elkaar en kwamen tot dit resultaat. Want voor een 30ste verjaardag mag het toch een tikkeltje meer zijn. Nu ja, ‘minder’ in het geval van de stripper.

IMG-20190406-WA0006

Voor een ongecensureerde foto (zonder broek), kan je mailen naar hanne.asaert@devoorzorg.be 😉

Onze gouden regel: hoe persoonlijker een cadeau, hoe beter!

Speelt de persoon al jaren badminton? Koop dan een goedkope badmintonracket, spuit in een mooi goud kleurtje en hang hier (met touw) shuttles aan. Rond de shuttles kan je met een elastiek geldbriefjes draperen. Originaliteit? Check!

Heb je zelf nog leuke ideetjes? Laat het ons hieronder weten!

 

Geef een reactie