Site pictogram (on)gewoon vrouw

DIY: Raamstiften

Wil je eens iets anders dan tekenen op papier? Dan zijn raamstiften wellicht iets voor jou! Met raamstiften kan jij tekenen en schrijven op alle glas- en spiegeloppervlakken. Zo kan je ze gemakkelijk opvrolijken en personaliseren. Ben je jouw creatie beu? Veeg het oppervlak supergemakkelijk schoon met een vochtig doekje. Easy Peasy!

Stap 1: Laat je inspireren

Inspiratie opdoen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het internet. Zoek met Google of een andere zoekmachine naar leuke ideeën, tekeningen, quotes … Ook Pinterest is een hele leuke tool om inspiratie te verzamelen.

Stap 2: Voorbereiding

Was je ramen, zodat je een mooi werkoppervlak hebt. Plak de quote of tekening (indien je dit wenst) op de achterkant van het raam. Kies de kleuren die je wenst te gebruiken en haal even diep adem. Let’s go!

Stap 3: Creëer, speel, doe

Teken, schrijf, creëer en wees je heerlijke impulsieve zelf. Laat de spanning van de dag los en geniet van deze activiteit. Oh ja, en wees niet te kritisch voor jezelf en het uiteindelijke eindresultaat hè. Als je een kleine Pablo Picasso was, had je dit vóór deze activiteit ook al ontdekt 😉

PS: Deze stiften zijn (vaak) ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud én de inkt van stiften is afwasbaar van huid en kledij. Dus ook de smospotten onder ons hebben niets te vrezen.

Stap 4: Blijven gaan

Waarom stoppen met dat ene raam. Versier glazen deuren, schrijf een leuke quote op de spiegel, verras jouw collega’s op het werk, zelf de achterruiten van de auto kunnen gepimpt worden 😉

 

Dankzij De Banier mogen we de eerste 100 personen die zich inschrijven voor ons [On]gewoon Vrouw Festival een pakketje raamstiften cadeau doen. Schrijf je dus zeker in!

Mobiele versie afsluiten