Sprekers

Deze [on]gewoon inspirerende vrouwen geven het beste van zichzelf op ons festival.

Yoga met Evy Gruyaert
Evy Gruyaert is de vrouw die ons allemaal in loopschoenen kreeg. Vandaag is Evy naast een Start2Run-expert, ook actief in de yogawereld. Tijdens (on)gewoon vrouw word jij onder haar begeleiding weer helemaal zen! De initiatielessen yoga staan gepland om 16u00, 18u00 en 21u00. Wees er tijdig bij! De plaatsen zijn beperkt en we werken niet met voorinschrijvingen. First come, first serve 😉

Bewust opvoeden met Nina Mouton | 15u00 – 16u00
Als ouders hebben we heel wat ballen in de lucht te houden. Niet enkel de praktische kant, maar ook de mentale last van alle rollen die we hebben te vervullen, kan doorwegen. Hoe vind je je weg hierin zonder jezelf te verliezen in alle verwachtingen? Nina neemt je in een interactieve lezing mee vanuit de theorie, haar praktijkervaring en haar eigen moederschap. Haar insteek? Mild ouderschap. Zowel voor je kinderen als voor jezelf.

Doorbreek de seksmythes met Kaat Bollen | 17u00 – 18u00
Seks is nog steeds een onderwerp waarover heel wat taboes en mythes heersen. Seksuologe Kaat Bollen doorprikt tijdens (on)gewoon vrouw enkele hardnekkige praatjes en deelt haar ervaringen met jou.

Heerlijk tuinieren en koken met Mme ZsaZsa | 18u30 – 19u30
Mme ZsaZsa leerde ons allemaal weer rokjes naaien en daarna groenten kweken in je eigen moestuin. Tijdens (on)gewoon vrouw vertelt Mme ZsaZsa hoe je die eigen gekweekte groenten kan omtoveren in smakelijke, vegetarische gerechten en hoe je met minder veel meer kan doen.

Doe de burn-outcheck met Nele Jacobs | 20u00 – 21u00
Vroeg of laat krijgt meer dan 1 Belg op 15 af te rekenen met een burn-out. Psychologe Nele Jacobs vertelt je hoe je de eerste signalen kan opvangen en wat je kan doen om erger te voorkomen

Ecodiva door Veerle Malschaert | 22u00 – 23u30
Veerle Malschaert is niet in één vakje te plaatsen : ze is meer dan comedy, meer dan theater. Na twee avondvullende onewoman comedyshows komt ze naar (on)gewoon vrouw met een derde, gloednieuwe productie: Ecodiva!

– Inschrijven doe je hier –